|
Forum IPSC i innych rodzajów strzelań
Strzeleckie forum dyskusyjne
|
|
Wybory Dyrektora Regionu IPSC Polska 2014 |
Autor |
Wiadomość |
Cerber
Administrator

|
Wysłany: 27-04-2014, 22:40 Wybory Dyrektora Regionu IPSC Polska 2014
|
|
|
Przedstawiamy regulamin wyborów:
> Regulamin wyborów DR IPSC Polska 2014
Ewentualne propozycje - co do terminu pracy Komisji Wyborczej w celu zapewnienia frekwencji, szczególnie dla osób przyjezdnych lub inne merytoryczne propozycje i spostrzeżenia - proszę kierować jednocześnie do dyrektora regionalnego i przewodniczącego komisji w terminie 7 dni od opublikowania na stronie IPSC. Po naniesieniu ewentualnych korekt - regulamin zostanie zatwierdzony.
Adresy e-mail:
Stanisław Kwiecień - stankwiecien@gmail.com
Marek Stasiak - biuro.zwkrakow@lok.org.pl
Marek Stasiak
Przewodniczący komisji PZSS ds. strzelania dynamicznego i czarnoprochowego. |
|
 |
DonMariano

|
Wysłany: 28-07-2014, 18:48
|
|
|
W sobotę, w czasie PO 2014 w Zielonkach, odbyły się wybory DR. Większością głosów obecnych zawodników zarejestrowanych w Regionie IPSC Polska, pomimo stosunkowo małej frekwencji, nowym dyrektorem regionu został Łukasz Borkowski.
Gratuluję Łukasz ! Jestem pewien, że możesz liczyć na wsparcie w realizacji programu, który ma w istotny sposób różnić się od programu Staszka, którego to programu nikt nie znał. A nie znał, bo go zapewne nie było ... Moje podejrzenia, że takiego programu nie było, wynika z faktu, że żadnej poważnej aktywności (i nie mam na myśli tylko aktywności zawodniczej) Staszka nie udało się zauważyć. Ale zapomnijmy o tym.
Duże nadzieje pokłada w Tobie Łukaszu większość ludzi bawiących się w IPSC. Duże nadzieje to także Twoja duża odpowiedzialność, od której nie uciekniesz ... Wierzę, że swoją aktywnością, w tym także w bezpośrednim kontakcie z nami, w tym poprzez fora internetowe, przekonasz do siebie także tych nieprzekonanych. |
_________________ Marian |
|
|
|
 |
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|